Smazání účtu a dat
Účet můžeš kdykoliv smazat přímo v aplikaci. Po přihlášení otevři Profil, dole zvol Smazat účet a data a potvrď smazání.
Smazáním odstraníme přihlašovací účet, profil, tělesné údaje, fotografie, jídelníčky, zprávy a komunitní obsah navázaný na účet.
Údaje, které musíme uchovat ze zákona (například účetní doklady), můžeme ponechat pouze po zákonem stanovenou dobu a nebudou dál používány pro provoz účtu.
Podrobnosti najdeš v zásadách ochrany osobních údajů.